• itulau_ulu_bg

Tala Fou

Faletaele atamai i le tau o tau: faʻafefea ona faʻafefe i le taua taua, taua o le siʻosiʻomaga?

O le faletaele atamai ina ua mavae le tele o tausaga o le evolusione, o lona tulaga C oloa - faletaele atamai, na iu lava ina faʻafeiloaʻi i le tulaga faʻafefe - 10% fua faʻatatau.E tusa ai ma faʻamatalaga a China Power Grid, e oʻo mai i le faaiuga o le 2021, o le aofaʻi o le ulufale atu i totonu o le faletaele atamai a Saina e naʻo le 4%, ma ia Mati i lenei tausaga, na tuʻuina atu ai e Minsheng Securities se lipoti suʻesuʻe na faʻaalia ai i le taimi nei o le aofaʻi o faleuila atamai a Saina e tusa ma le 10. %, ole fua faatatau o le ulufale atu ile faleuila atamai a Saina ole a fetaui ma le faatelevaveina o le faalauiloaina, i le taimi nei, o aai tulaga muamua/muamua-aai fou/tolu po o le fa vaega o aai ma taulaga i lalo ole 10%/5%/1%.

E tusa ai ma le talitonuga o le taamilosaga o le soifuaga o pisinisi, i totonu o se oloa fou, o se pisinisi fou faʻataʻitaʻiga maketi sea o le 10%, o le a ulu atu i le tulaga tuputupu aʻe mai le amataga-vaega, o le tau o le ulu atu o maketi ua faateleina tele, o le a amataina ai le afaina o le tulaga, o lona uiga, o le mea e suia ai.

O le a le uiga o le 10% penetration rate?O lona malosiaga pa e mafai ona faasino i lalo o le taavale malosi fou, 21 tausaga i le afa muamua o le saoasaoa o le taavale malosi fou o le 10%, sili atu ma le lua tausaga mulimuli ane i aso nei, o le fua faatatau fou o le malosi e oo atu i le 30%, i lenei vaitaimi. , BYD ma isi kamupani taʻavale tutoʻatasi tau maketi, faʻatauga e taʻua o le skyrocketed, i le taavale faʻatasi faʻatasi o loʻo oomi i le eleele feteʻenaʻiga.

Fete'ena'iga leo, e le mafai ona taofia ae faamanatu mai ia te aʻu le tupe tuai na tamoe i Iapani e teu ai le faletaele foliga valea.

O le itu sapalai o se vevela, siaki mata o le APP o loʻo faʻaalia ai na o le igoa na resitalaina e le atinaʻe ma le manatu o atinaʻe e fesoʻotaʻi ma oloa tumama e sili atu i le tolu sefulu lua afe.

A oʻo mai i le fale atamai, o le maketi tetele e mafaufau i le sili atu o le siʻosiʻomaga.

O le faletaele atamai e le tuusaunoaina, o le a le pulea o le APP, faʻaogaina mamao, fesoʻotaʻiga ma fegalegaleaiga, o le atoaga o se avanoa atamai, e pei e le o le vaega atoa o le fugalaʻau galue, e tatau ona e faʻamalosi. E mafai ona ou fai atu o le tulaga atamai o le oloa e mafai ona avea, e pei o le vevela, flushing e matua aoga lava, e le taua tele le tulaga o le networking atamai. Ua tuʻuina atu e le UIOT se fale atoa fale atamai tulaga faʻavasegaina, o le tikeri o le atamai i lenei matata o le. vaevaeina i ni vaega se lima: L1 o se poto oloa se tasi, L2 o le pulea tutotonu o le atamai, L3 o le vaaiga o le atamai, L4 o le atamai maualuga, L5 e atoatoa atamai.

O oloa faletaele atamai, e sili atu ona atagia i le tulaga o le atamai oloa e tasi, e faigata ona talanoa e uiga i le fua o le siʻosiʻomaga, o lona uiga, o loʻo iai pea i le tulaga L1. o pisinisi:

 sbgfn

O le tasi vasega o le faʻaogaina o faiga faʻaoga: mo se faʻataʻitaʻiga, Xiaodu, Huawei, millet e sili atu ona masani.O le atamai e le gata ina tumau i masini atamai lava ia, ae sili atu le tulaga o loʻo i lalo o le faʻaogaina o le polokalama, polokalama faʻapipiʻi ma meafaigaluega e sili atu ona tuʻufaʻatasia, atamai fale siʻosiʻomaga e sili atu ona atoatoa.

O le isi vaega o le manatu o le vaaiga, e pei o kamupani meafaigaluega fale, e pei o Haier Smart Home, taulai atu i le atamai atoa-fale, e ui lava e le malosi le lelei o le polokalama polokalama, ae e le mafai ona fesoasoani ae o le faatauina atu o meafaigaluega a tagata e malolosi, le voluma. o tagata faʻaoga e lava le tele, o loʻo i ai le avanoa e faia ai le siʻosiʻomaga.

O le faletaele lava ia uiga meafaigaluega e sili atu le malosi, e le auai i le ala meafaigaluega, e le pei o se pisinisi meafaigaluega fale, ma le vaitaimi atamai, e mafai ona puʻeina lenei galu o le matagi atamai fale, tele o kamupani meafaigaluega fale.

O le mea lea, o lo'o i ai nei ituaiga o mea'ai mama, o lo'o i totonu o le si'osi'omaga tele.2021, Oketopa, Jiu Mu ma Huawei Terminal BG faʻavae i luga o Hongmeng Zhilian ma le fale atoa pisinisi atamai, ma faasolosolo malie ona faia le atinaʻe faʻatasi o le faletaele avanoa vaaiga aafiaga.22, Aukuso Jiu Mu ma Huawei Terminal Limited i Shenzhen sa sainia se maliega felagolagomai.I le amataga o le 2019, na sainia ai e Opie le Huawei HiLink smart home ecology.

O le taua o le felagolagomai ma le sauai o le saunia lea o le auala mo a latou lava oloa atamai, i le tasi itu, faatasi ai ma le lauiloa tele e fausia ai le synergies, sili atu ona mafai ona ulu atu i le mafaufau o le tagata, pe a uma, e iloa e tagata ia Huawei Hongmeng, ae leai se poto masani i le teuteuina o le fale atonu e matua le iloa Jiu Mu, Hengjie.I le isi itu, o le faia foi lea o mea faigaluega mama i totonu o le poto faʻatekonolosi poto laupapa, naʻo le taimi lena e mafai ona sili atu ona faʻafetaui i le siʻosiʻomaga fou atamai fale.

I le vaaiga i luga o le Initoneti jianghu, mai le mea masani sanitary ware i le atamai sanitary ware, e foliga tutusa ma le suiga mai le uliuli ma le paʻepaʻe TV i lanu TV, sili atu oloa tulaga aafiaga o le faaleleia;ma fale gaosi meafale masani i fale gaosi meafale atamai, o le suiga o le LCD TV i le TV atamai, e le gata o le oloa, ae faapea foi le transmutation o le ecology.

Mo le alamanuia tumama, "malamalama siʻosiʻomaga, oloa mamafa" o le ala tumama i le galu o le fale atamai, o le laupapa puʻupuʻu masani.


Taimi meli: Nov-13-2023