• itulau_ulu_bg

Tala Fou

Faʻamatalaga loloto: "Elegance e pei o se oloa", Shouya e sili atu nai lo le matagofie o ana oloa i tufatufa.

I le aso 10 o Iuni, o le 27th China International Kitchen and Sanitary Facilities Exhibition na taunuu manuia i le Shanghai New International Expo Centre.E ui ina ua maeʻa le faʻaaliga, o le tele o oloa fou na aumaia e Shouya Sanitary Ware, faʻapea foʻi ma le faʻafouina o le faʻaogaina o faiga faʻapitoa ma auaunaga, o loʻo talanoa pea.
Taua maualuga, maualuga tau faatinoga
I le avea ai o se tagata suʻesuʻe o le aganuu fou fafie, e masani lava ona tuuto Shouya i le tuʻufaʻatasia o laupapa malo ma aganuu lauiloa e tuʻuina atu ai i tagata faʻaoga le tau maualuga, maualuga ma le taugofie o meaafale faletaele mautotogi.
I le fa'aaliga Shanghai i lenei tausaga, na aumaia ai e le faletaele a Shouya le tusa ma le 26 fa'asologa fou o oloa.O nei oloa, mai le mamanu i meafaitino i le faagasologa ua faʻafouina ma faʻaleleia, e le gata i le maualuga o le tau, ae o loʻo i ai foi se tau maualuga tele, i le faʻaaliga susulu, i le tele o tagata na aumaia se lagona loloto. papa papa ma maʻa masani, o isi mea ua faʻaopoopoina foʻi i le vaʻaiga, tuʻuina atu i tagata faʻatau le tele o filifiliga.

32
Au'aunaga atoatoa, auai e aunoa ma se popole
I le vaitau o le faʻapitoa, ona o le pito i luma ma tua e sili atu ona vavalalata, e tele fesoʻotaʻiga e manaʻomia ai le auai faʻatasi a le kamupani ma le faʻatau, ma e oʻo lava i le tagata faʻatau.O le iʻuga, o le va o tagata faʻatau ma atinaʻe e vavalalata foi, e manaʻomia ai atinaʻe e tuʻuina atu nisi auaunaga e faʻamautinoa ai o loʻo faʻatinoina lelei oloa.
I lenei tulaga, e tutusa lava le viia o Shouya Bathroom.I le faʻaopoopoga i le faʻaauau pea o le faʻaleleia o lana polokalama faʻapitoa ma le faʻaogaina o se faʻaaliga faʻapitoa i luga ole laiga i luga ole laiga e faatosina ai fefaʻatauaiga i faleoloa, e tuʻuina atu ai foʻi se faasologa o auaunaga e pei o aʻoaʻoga a le au, fuafuaga o gaioiga ma taʻiala felagolagomaʻi e faʻaleleia ai le gafatia o galuega o faleoloa i itu uma, faʻatagaina tagata faʻatau e auai e aunoa ma le popole.

00

14
447


Taimi meli: Iuni-17-2023